SI ALGUNA COSA SOM, SOM PAGESOS

La nostra història

Colet som un celler familiar que treballem les nostres vinyes des de 1783. Els primers 200 anys com a masovers cuidant la terra i el bestiar de casa “Hisenda Romaní” a Sant Martí Sarroca, fins a ser-ne els propietaris l’any 1984.

Arran d’això, vam poder començar el nostre projecte com a elaboradors. Vam construir el nou celler a Pacs del Penedès per fer vi de les nostres vinyes pròpies i 100% ecològiques de Sant Martí i Pacs.

Els nostres vins estan introduïts tant al mercat nacional com a l’internacional. Amb l’esforç del treball i respecte a la terra, fem  vins escumosos de qualitat Clàssic Penedès, elaborats amb el mètode tradicional, 100% reserva i de Denominació d’Origen Penedès.

Som Clàssic Penedès

La singularitat dels Clàssic Penedès ens ajuda a representar positivament els valors de la nostra terra a través de les següents condicions:

• 100% ecològic
• 100% territori Penedès
• 100% Reserva
• Vinya i celler propi al Penedès
• Data de degollat i anyada indicada a l’etiqueta

Per saber-ne més clicar aquest l’enllaç

“L’esforç, la constància, el respecte a la natura i el treball en equip són els nostres pilars bàsics i essencials per fer front als objectius i seguir creixent, aprenent i desenvolupant-nos com a celler.”

COLET SOM MÀGIC

El Projecte Solidari MÀGIC és molt més que un vi. S’ha convertit en un projecte de comunitat, d’amistat i d’empatia, format per una gran quantitat de persones que van decidir participar en aquesta iniciativa contra la leucèmia infantil, de manera totalment desinteressada i amb gran esforç.

Des de la família Colet volem que MÀGIC perduri en el temps i que el que en un inici va ser un Projecte solidari en forma d’una edició limitada i especial d’ampolles de vi, ara són moltes més iniciatives que lluiten per un mateix objectiu: recaptar fons per a la recerca del càncer infantil.

http://coletmagic.cat/vi

Celler Colet – Vins escumosos Colet – Ecològics – Clàssic Penedès – Enoturisme Penedès